En billig ulykkesforsikring sikrer dig når uheldet er ude

Få en billig ulykkesforsikring med bred dækning

Med en ulykkesforsikring fra Ekspres Bank er du sikret, hvis uheldet er ude og du eller en af dine kære kommer til skade.

Er du dækket af din eksisterende forsikring, hvis du kommer til skade og har brug for lægehjælp? Eller bliver invalideret, så du ikke længere kan udføre dit arbejde helt eller delvist? Hvis ikke, er Ekspres Banks ulykkesforsikring den perfekte løsning. Hvis ulykken er ude, kan du for kun 60 kr. om måneden sikre, at du ikke lige pludselig står i en økonomisk vanskelig situation, da du kan få op til 500.000 kr. udbetalt til at dække medicinske omkostninger.

Bestil din ulykkesforsikring nu.

Er du sikker på, at du er sikret godt nok?

Alt for mange mennesker fravælger at have en ulykkesforsikring eller er forsikret for et alt for lille beløb, da de ikke tænker over konsekvenserne ved en eventuelt invaliderende ulykke.

Det betyder, at de risikerer ikke at have råd til den bedste behandling, får svært ved at opretholde den samme levestandard efter ulykken pga. tabt arbejdsfortjeneste. Det kan også betyde, at de får svært ved at betale af på eksisterende lån – eller ligefrem efterlader deres kære i en svær situation ved pludselig død.

Hvad dækker en ulykkesforsikring?

Vores ulykkesforsikring hjælper dig eller dine børn i flere forskellige situationer:

  • Erstatning, hvis ulykke giver varig mén
  • Udgifter til tandskader dækkes gennem ulykkesforsikringen
  • Udgifter til fysioterapeut og kiropraktor som følge af ulykke
  • Efterladte vil være dækket ved dødsfald

Vores ulykkesforsikring er en heltidsforsikring, der dækker 24 timer i døgnet – og du er dækket i hele verden, så længe du ikke har været udrejst i mere end 12 måneder i træk. Forsikringen dækker dog kun behandling i Danmark.

Hvad koster en ulykkesforsikring, og hvad får du udbetalt?

Hos Ekspres Bank har vi gjort det så simpelt som muligt: Voksne koster kun 60 kr. om måneden pr. person, imens børn kan få en ulykkesforsikring for bare 45 kr.

Du kan få udbetalt op til 500.000 kr. ved almindelige ulykker. Bliver det vurderet, at din méngrad overstiger 30%, hvilket vil sige, at du er delvist invalideret, vil forsikringspræmien blive fordoblet, så du kan få op til 1 million kr. i erstatning fra din ulykkesforsikring.

Bliv forsikret mod ulykker nu