Find dit tilbud her

Sådan kommer du videre: 

Her på siden kan du via dit NemID logge ind og se, hvilket lånetilbud* du har liggende. Læs hvordan du kommer videre nedenfor.

  1. Log ind med dit NemID og se hvilket lånetilbud, som ligger og venter på dig.
  2. Tilpas eventuelt lånetilbuddet, så det matcher dine behov og udfyld et kort skema med supplerende oplysninger om dig og din økonomi.
  3. Underskriv med NemID og få pengene på din NemKonto inden for 1-2 hverdage.
Log ind med NemID her – og se dit tilbud
* Vi gør opmærksom på, at vi foretager opslag i RKI og at tilbuddet er betinget af, at du ikke i mellemtiden er blevet registreret heri. Vi tager desuden forbehold for, at det tilbudte lånebeløb kan ændre sig eller helt afslås, hvis vores kreditvurdering af dig ændres. Det kan fx ske på baggrund af de oplysninger, vi anmoder om i forbindelse med den endelige kreditvurdering af dig – eller hvis du i mellemtiden har optaget et andet lån i Express Bank. Du har 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Om Express Bank

Express Bank er en digital bank, der ønsker at tænke bank og lån på en ny måde – og som konstant svarer til moderne forbrugeres behov. Vi udmærker os ved en hurtig ansøgningsproces og hurtig udbetaling af lån.

Vi ønsker, at det skal være nemt at forstå vores produkter, nemt at ansøge og nemt at få udbetalt det ønskede beløb. Og med næsten 30 års erfaring garanterer vi for en tryg og sikker proces.

Hos Express Bank møder vi vores kunder i øjenhøjde og stræber altid efter at levere god og personlig service til alle vores kunder.

Læs mere om Express Bank her