Privatlån uden sikkerhed - få råd til mere forkælelse

Der findes mange investeringer, som kan gøre hverdagen nemmere og livet lidt sødere. Hvad enten det handler om rejser, boligprojekter eller noget helt tredje, gør et privatlån det muligt at udleve drømmene – her og nu. Ekspres Bank tilbyder privatlån med en lav rente, som gør det muligt for dig at komme hurtigt i gang med dit næste projekt. Hele ansøgningsprocessen er hurtig, enkel og sikker, da den finder sted online.

Få råd til forkælelse uden at stille sikkerhed

Tingene kan hurtigt blive lidt sjovere, når der er penge på kontoen. Mangler du penge til at finansiere dine private drømme og projekter, kan et privatlån uden sikkerhed fra Ekspres Bank være med til at gøre tingene mulige. Måske vil du investere i en ny båd til familien, en ombygning i hjemmet eller et flycertifikat – vi blander os ikke i, hvad du vil bruge pengene til. Vi ser kun på de tilsendte oplysninger i din låneansøgning.

Første trin er at indsende din låneansøgning. Vi behandler din ansøgning og træffe en afgørelse på baggrund af de informationer, som du oplyser i ansøgningsskemaet. Godkendes din ansøgning om et privatlån, vil pengene blive overført til din NemKonto inden for 1-2 hverdage.

Du kan søge om privatlån på 10.000-300.000 kr. Du kan således finansiere både de små og store drømme. Med vores beregningsværktøj kan du udregne den månedlige ydelse ved forskellige lånebeløb. På siden kan du også finde mere information om priser og procedure.

Hos Ekspres Bank tilbyder vi et attraktivt privatlån uden sikkerhed.