Privatlån uden sikkerhed - få råd til mere forkælelse

Der findes mange investeringer, som kan gøre hverdagen nemmere og livet lidt sødere. Hvad enten det handler om rejser, boligprojekter eller noget helt tredje, gør et privatlån det muligt at udleve drømmene – her og nu. Ekspres Bank tilbyder privatlån med en lav rente, som gør det muligt for dig at komme hurtigt i gang med dit næste projekt. Hele ansøgningsprocessen er hurtig, enkel og sikker, da den finder sted online.

Få råd til forkælelse

Tingene kan hurtigt blive lidt sjovere, når der er penge på kontoen. Mangler du penge til at finansiere dine private drømme og projekter, kan et privatlån fra Ekspres Bank være med til at gøre tingene mulige. Måske vil du investere i en ny båd til familien, en ombygning i hjemmet eller et flycertifikat – vi blander os ikke i, hvad du vil bruge pengene til. Vi ser kun på de tilsendte oplysninger i din ansøgning.

Første trin i ansøgningsprocessen er at indsende din låneansøgning til Ekspres Bank. Vi behandler din ansøgning og træffe en afgørelse på baggrund af de informationer, som du oplyser i ansøgningsskemaet. Godkendes din ansøgning om et privatlån, vil pengene blive overført til din NemKonto inden for 1-2 hverdage.

Privatlån med lav rente

Når du optager et privatlån hos Ekspres Bank, vil du opleve fordelene ved en lav rente og overskuelige gebyrer. Ønsker du eksempelvis at låne 25.000 kr., følger der en ÅOP (årlig omkostning i procent) på 17,50-24,88%, som varierer gennem lånets løbetid. Dertil kommer der en debitorrente på 13,79-18,38%. Du betaler endvidere et stiftelsesgebyr på 1-8% samt et mindre betalings- og administrationsgebyr. Den samlede tilbagebetaling ender således med at ligge mellem 39.295-45.684 kr.

Du kan søge om privatlån i størrelsesordenen 10.000-300.000 kr. Du kan således finansiere både de små og store drømme. Med vores beregningsværktøj kan du udregne den månedlige ydelse ved forskellige lånebeløb. På siden kan du også finde mere information om priser og procedure.