Med et kviklån får du hurtigt penge på kontoen

Rækker pengene på kontoen ikke til drømmene, eller er der opstået et pludseligt behov for en større finansiering i privatlivet? Med et kviklån kan du indsætte ekstra penge på din NemKonto inden for 1-2 hverdage. Kviklån er den optimale løsning til dig, der skal finansiere en renovering i hjemmet, en investering i familien eller et spontant projekt. Hos os foregår ansøgningsprocessen online, så du kan komme hurtigt i gang.

Råd til hverdagen og drømmene med et kviklån

Nogle gange skal det gå stærkt – og man har brug for flere penge, end dem der står i banken, da de ikke rækker til at finansiere det næste projekt eller den drøm, der skal udleves. Måske er det drømmen om et kørekort, om en rejse med familien, om et nyt tag til huset eller om et mere omfattende tandlægebesøg. Drømme kommer i mange udgaver, og desværre er de sjældent gratis. I stedet for at optage et traditionelt banklån eller studielån, vil et kviklån ofte være den bedste løsning, hvis du hurtigt har brug for et større økonomisk råderum eller bare et mindre beløb.

Hos Ekspres Bank finder du løsningen til finansiering af projekter i en bred størrelsesorden, da du kan ansøge om kviklån på 10.000-300.000 kr. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Vi udbetaler udelukkende lånet på baggrund af dine tilsendte oplysninger.

Din hurtige vej til ekstra penge på kontoen

Når du optager et kviklån hos Ekspres Bank, foregår hele processen online. Inden du sender ansøgningsskemaet, kan du beregne de månedlige udgifter for dit kviklån ved hjælp af vores beregningsværktøj - her kan du også finde flere informationer om fakta og prise på vores lån.

Når du har besluttet dig for lånets størrelse og løbetid, indtaster du blot dine personlige oplysninger i ansøgningsskemaet. Herefter vurderer vi dine informationer og tager os af resten af processen herfra, så du hurtigt får et svar på din låneansøgning og kan se den gældende rente.

Du vil få pengene overført til din NemKonto inden for 1-2 dage, så du kan komme hurtigt i gang med dine projekter. Det er denne korte proces fra ansøgning til udbetaling af pengene, som gør Ekspres Bank til dit effektive alternativ - hvor du og din økonomi ER i fokus under hele forløbet.

Du kan hurtigt beregne hvad et kviklån vil koste dig længere oppe på siden.