Ansøg om et attraktivt internetlån

Er det blevet tid til at realisere drømmene? Når du skal finde finansieringen til et projekt eller en investering i fremtiden, er et online lån fra Ekspres Bank en hurtig og sikker vej til flere penge på kontoen. Hele ansøgningsprocessen finder sted på nettet, hvilket sikrer den effektivitet og fortrolighed, der gør Ekspres Bank til det hurtige og sikre alternativ til et almindeligt banklån.

Hurtig finansiering med et online lån

Vi går alle rundt med nogle drømme, og ofte er det økonomien, der afholder os fra at forfølge dem. Måske drømmer du om et kørekort, en bryllupsfest, en båd til familien eller en rejse til den anden side af jorden. Uanset hvad din drøm går ud på, kan du få hurtig hjælp til at realisere den med et internetlån hos Ekspres Bank.

Hos Ekspres Bank kan du søge om et kontaktlån via nettet i størrelsesordenen 10.000-300.000 kr. Du skal ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til. Det eneste, vi er interesserede i at vide, er de oplysninger, som du anfører i ansøgningsskemaet. Vi tilbyder lån til en lav rente, som – udover et stiftelsesgebyr og mindre betalings- og administrationsgebyrer - er fri for ekstra udgifter, så de belaster din økonomi mindst muligt.

Modtag dit internetlån inden for 1-2 hverdage

Som det første led i ansøgningsprocessen, kan du bruge vores beregningsværktøj til at undersøge, hvor stor den månedlige ydelse vil være ved forskellige lånebeløb. Når du har fundet størrelsen på dit ønskede internetlån, udfylder du ansøgningsskemaet med dine personlige oplysninger og sender det til os.

Når dine oplysninger er blevet behandlet, og din ansøgning er blevet godkendt, vil pengene stå på din NemKonto 1-2 hverdage efter, vi har modtaget din ansøgning. Hele låneprocessen foregår online, hvilket netop er med til at gøre Ekspres Banks internetlån til et tidsbesparende alternativ, i forhold til de traditionelle banklån. Har du brug for et hurtigt lån til finansiering af din drøm, kan du læse flere informationer om vores priser og betingelser, så du kan komme godt fra start.