Med et ferielån kan du rejse, som du vil

Forhindrer økonomien dig i at realisere dine rejsedrømme? Med et ferielån hos Ekspres Bank kan dine rejsedrømme blive til virkelighed.

Få råd til din drømmerejse – sådan kommer du i gang:

  • Før du ansøger, kan du her på hjemmesiden beregne, hvor meget du skal betale hver måned (månedlig ydelse), hvis du tager et rejselån på et beløb mellem 10.000-300.000 kr.

  • Ansøgningsprocessen foregår online og du får at vide med det samme, om du er godkendt til lånet eller ej. Låneansøgningen er desuden ikke bindende.

  • Som ved et almindeligt forbrugslån, går der 1-2 hverdage, fra du har ansøgt om et ferielån og til pengene står på din NemKonto.

Der er ikke længere nogen grund til at udskyde planlægningen af din drømmerejse – det er hurtigt og nemt.

Når rejsedrømmene ikke kan vente

Hvis eventyrlysten eller behovet for afslapning melder sig i en travl tilværelse, gælder det sommetider – ganske enkelt – om at gøre noget ved det. Det er bare ikke altid, at opsparingen rækker til drømmene. Derfor hjælper vi med at gøre rejser til virkelighed.

Måske har familien fået en spontan idé om at tage til en storby i én af Europas hovedstæder eller måske er der opstået uforudsete omkostninger ved den længe planlagte ferie til Thailand. Uanset om du skal finansiere en jordomrejse, et krydstogt eller en hurtig chartertur sydpå, giver et ferielån fra Ekspres Bank dig mulighed for at komme hurtigt til penge, så I kan komme af sted til tiden.

Fordele ved et lån til rejse

Vi tilbyder fleksible løsninger inden for ferielån til alle destinationer og varigheder, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det giver dig frihed til at drømme stort og udleve dine vildeste drømme. Hvis du bare har brug for fleksibilitet, så kan du overveje vores Visakort med kredit. Beregn din månedlige omkostning i vores beregningsværktøj og kom godt i gang med et ferielån. Når dit lån er godkendt, kan du bestille og begynde at planlægge din rejse.

Start din ansøgning her

Hos Ekspres Bank kan du låne penge til din ferie og rejse