Opdatér din bolig med et Byggelån

– til en lav rente, som er ens for alle

Med et byggelån fra Ekspres Bank har du mulighed for at låne til forbedringer af dit hus. Lån til et nyt tag, gasfyr eller til finansiering af køkken. Mulighederne er mange og helt op til dig.

Byggelån gør dine boligdrømme til virkelighed

Byggelån er til dig med eget hus, lejlighed, andelsbolig eller sommerhus og som ønsker at realisere en boligdrøm. Du kan låne fra 30.000-150.000 kr. og til en yderst attraktiv rente på 5,75 %. Din boligdrøm er nu kun få klik væk – så start din ansøgning om et Byggelån allerede i dag.

 

Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 50.000 kr. over 72 mdr. Debitorrente: 5,9%. Renten er variabel i lånets løbetid. ÅOP: 7.78%. Månedlig ydelse: 865 kr. Den samlede tilbagebetaling på lånet udgør 62.279 kr. I beregningen er medtaget et betalingsgebyr på 15 kr. og et adm.gebyr på 19 kr. samt et stiftelsesgebyr på 1 % af kreditbeløbet. Du har 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.
Højest mulige ÅOP: 7,78 % | Løbetid: 24-120 mdr.

Lån til finansiering af nyt køkken, nyt tag eller tilbygning med et Byggelån fra Ekspres Bank

Lån til nyt tag, ny tilbygning eller nyt køkken

Undersøgelser viser, at de fleste kvinder går og drømmer om et nyt køkken, mens mænd overvejende går med tanker om at investere i energiforbedringer. Og det kan godt være en fordel at investere i boligforbedringer, som er energivenlige. Hvis du på et tidspunkt fx skal sælge din bolig, ser køberne ikke alene på de nye vinduer, men også den lave varmeregning, som følger med de nye vinduer.

5 tips, du bør overveje, inden du starter dit boligprojekt

Før du beslutter dig for at låne til forbedringer af dit hus og starter en større renovering, kan du med fordel, gøre dig disse overvejelser:

1. Tænk alle dele og detaljer ind i dit boligprojekt.

2. Husk, at få alle udgifter med, inden du vælger at søge om et Byggelån.

3. Undersøg om du kan få håndværkerfradrag for dine boligforbedringer.

4. Hvor meget kan du lave selv – og hvor meget skal du have hjælp til fra håndværkere?

5. Undersøg priser og indhent tilbud, så dit byggeprojekt ikke løber løbsk.