Løsninger som passer dig

Løsninger, som passer dig og din virksomhed

Hos Ekspres Bank lever og ånder vi for detailhandlen.
Vi leverer både standardløsninger og skræddersyede løsninger til store og små erhvervsdrivende. Det afhænger af din virksomheds behov og den løsning, som passer bedst til jer.


Fordele ved at tilbyde finansiering

Finansiering skaber:

  • øget salg – kunder uden kontanter kan handle her og nu.
  • mersalg (salg af dyrere modeller eller tilbehør til først valgte vare).
  • understøttelse og øger succesen af målrettede kampagner.

Finansiering igennem Ekspres Bank skaber klare fordele
Løsninger, som passer dig og din virksomhed
Hvorfor samarbejde med Ekspres Bank?

Vi har opbygget en solid erfaring på området, igennem en lang årrække som samarbejdspartner med mange forskellige typer af forretninger. Bl.a. kan vi tilbyde:

  • Komplet online løsning – vi har én af markedets bedste og hurtigste online løsninger. Vi sparer din sælger for tid og giver svar på en ansøgning inden for få minutter samtidig med, at vi sikre en kvalificeret vurdering af ansøgningen.

  • Innovative løsninger – vi sørger for konstant at følge med udviklingen og altid i tæt samarbejde med vores partner. Vi er stærke på e-Commerce og tablet løsninger.

  • Fleksible produkter – vi har en bred vifte af finansieringsprodukter og leverer standardløsninger og skræddersyet løsninger: single-branded/co-branded, revolverende kreditter (med/uden kort), forsikringer, gavekort, loyalitetsprogrammer og marketingydelser.

  • Et stærkt team – vi tilbyder et stærkt og kompetent team, som står til rådighed for vores samarbejdspartnere og til enhver tid kan bistå med support og sparring inden for salg, marketing samt juridiske spørgsmål omkring finansiering.

  • Fleksible åbningstider – vi holder åbent, når din forretning har åben. Vi tilbyder derfor en direkte hotline til vores kundeservice i jeres åbningstider.

 

 

Historien om os

Mere end 25 år på det danske marked
I mere end 25 år har vi tilbudt forhandlere i detailhandlen finansiering af varekøb til deres kunder. I dag samarbejder vi med flere end 2.000 forhandlere – heriblandt mange førende varehuse og butikker. Hvert år behandler vi mere end 400.000 låneansøgninger, hvilket gør os blandt de førende udbydere af lån til private på det danske marked.

Tæt forankring i detailhandlen
Ekspres Bank blev etableret i 1987 under navnet HandelsFinans som resultat af et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked – og har derfor, historisk set, altid haft en tæt forankring i detailhandlen. Siden da, skiftede vi navn til Ekspres Bank, fik banklicens og indtrådte på det norske marked. Vi har i dag hovedkontor i Taastrup og huser 161 dygtige medarbejdere.

Kunderne i højsæde
Vi ønsker at tænke bank på en ny måde og derfor udvikler vi hele tiden nye produkter, der svarer til vores kunders behov – og dermed også detailhandlens behov. Vi mener, at det skal være enkelt at låne penge til fair betingelser.

BNP Paribas – Personal Finance er repræsenteret i mere end 30 lande
Ekspres Bank er tæt forankret i detailhandlen

Ejerforhold
Ekspres Bank er i dag en del af en større international koncern, BNP Paribas – Personal Finance. BNP Paribas – Personal Finance er repræsenteret i mere end 30 lande, beskæftiger over 20.000 medarbejdere og håndterer cirka 27 millioner kunder.

Kontakt os

Ønsker din virksomhed en finansieringsløsning eller blot en uforpligtende samtale omkring alle mulighederne ved finansiering, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vores salgsteam er klar til at hjælpe dig

Forhandlershoppen

Som samarbejdspartner i Ekspres Bank kan du få adgang til vores forhandlerportal. Her kan du bl.a. se og bestille materialer til din forretning, downloade link til ansøgningsskemaet og bestille rudekuverter. Det kræver log-in og password fra Ekspres Bank for at logge på.

Klik her for at logge ind: www.shop.ekspresbank.dk


Elgiganten - Finansier dit køb og få dine drømme opfyldt
Jysk - 6 måneders rentefri
Køb nu - betal senere
Kampagnetilbud: Lån rentefrit 0%